De bedste steder at holde din ferie i Danmark

De bedste steder at holde din ferie i Danmark

Det er altid skønt med en ferie, men nogle gange kan en udlandsrejse være for dyr, eller af andre grunde ikke mulig. Derfor tager vi et kig på, hvilke steder i Danmark der er allerbedst at holde ferie.

Ferie med børn

Når man skal på ferie med børn, er der visse ting der gør ferien mere behagelig og sjov. Det er for eksempel rart, hvis man er tæt på strande, vandparker og legepladser, så børnene er underholdt i de lange timer. 

Følgende feriesteder er hyggelige med børn.

Blokhus

Blokhus er et rigtig populært ferieområde i Nordjylland, og her finder man nogle af Nordeuropas bedste badestrande hvor børn og voksne kan dyppes sig. Blokhus ligger tæt på Fårup Sommerland og på Skulpturparken Blokhus, som børnene vile elske at besøge.

Vejers Strand

Dette skønne ferieområde nær Blåvand er noget helt særligt, og det erhelt perfekt til familier med små børn, blandt andet fordi det er muligt at tage bilen med på stranden. Et besøg i Givskud Zoo og til Esbjerg by er også en mulighed.

Ferie for par

Er man på ferie som par uden børn, er det naturligt nok nogle helt andre ting man fokuserer på, som for eksempel storbyer, flot natur og hyggelige barer med gode cocktails. 

Se herunder hvilke feriesteder i Danmark, som egner sig til par. 

Bornholm

Solskinsøen med flere solskinstimer end noget andet sted i Danmark byder på naturoplevelser og mad, som man ikke får andre steder i landet.

Man kan leje en cykel, og køre Bornholm tyndt, besøge Hammerhus og smage på de lokale røgede sild eller Bornholms signaturret ‘Sol over Gudhjem’. 

Lønstrup

Lønstrup er kunstens by, og en fantastisk destination. Du kan nyde den flotte udsigt ved Rubjerg Knude Fyr og gå tur i ruinerne af Mårup Kirke. I Lønstrup kan du også opleve de vilde naturlandskaber eksempelvis fra hesteryg eller tag en tur i Nordsøen Oceanarium.

Hvis du har brug for en pause kan du nemt logge på et online casino på din mobil hvor som helst, når som helst

Ferie for unge

Er man ung ferie søgende kan man med fordel gå efter storbyer, byer med vandsport, barer og natteliv. Det giver vi et par bud på herunder.

Aarhus

Aarhus er en rigtigt skøn studieby, og derfor perfekt til unge. Byen emmer af liv og lys, og der er masser at se og tage sig til. Barer, restauranter og natteliv summer og her tager timerne nemt hinanden. 

Fyns Hoved

Fyns hoved tager en anderledes tilgang til de unge. Her kan man slå telt op og nyde aftensolen og sidde og fortælle historier i aftenlysets skær. Her er der rig mulighed for naturelskende unge at boltre sig.  

Får man lyst til lidt byliv, kan man lægge turen forbi Odense og nyde en kold Vestfyen øl!